Tendințe de Revelion-2022: două opțiuni pentru decorarea bradului și acasă

Prima schemă - minimalism și naturalețe
Această tendință este relevantă de câțiva ani, a menționat-o portalul Rmnt.ru în 2019 și în ajunul lui 2021. Fără decor excesiv și splendoare ceremonială, totul este natural, laconic, decorațiuni într-o singură culoare și formă simplă. Puteți lua ca bază „dimineața geroasă”. Puțin soare, ace de pin și o nuanță cenușie, ca pete dezghețate în zăpada recent căzută.
Jucăriile din hârtie DIY sunt foarte relevante. Amintește-ți cum ai sculptat fulgi de zăpadă în copilărie și fă-o. Designerii sugerează să folosiți doar decorațiuni din hârtie pe copac, nu amestecate cu bile de sticlă și beteală. Este acest decor care va îndeplini cerințele atât de minimalism, cât și de naturalețe.

Schema a doua - eco-conștientizarea și misticismul
Tendința nu este doar molid artificial, pentru că tăierea celor adevărate doar de dragul decorului de Anul Nou este păcat. Fără ace artificiale - metal. De exemplu, o imitație a unui brad din alamă, există chiar modele aurite. Puteți schimba bilele care sunt atașate la suporturi convenabile, astfel încât decorul să nu se plictisească. Și bradul festiv în sine este foarte durabil și va deveni elementul principal al decorului. Jucăriile de modă care par să fie imprimate 3D vor ajuta la susținerea temei. Forme mistice care sunt în același timp asemănătoare cu cele naturale, dar de fapt nu există în realitate - aceasta este tendința sărbătorilor viitoare. Schema de culori este adecvată - nuanțe complexe, neconvenționale. Dar este mai bine să alegeți ghirlandele de Anul Nou fără lumini multicolore, doar strălucitoare cu un ton alb pur sau galben cald.

Site-ul nostru folosește cookie-uri, puteți citi mai multe despre ele - aici . Și aici puteți citi despre politica de confidențialitate.

OK
Trimite
076 770 770