Confort psihologic - o nouă abordare a designului interior

Important! Acum, în cursul dezvoltării proiectelor de proiectare și al planificării reparațiilor, diferențele și individualitatea ies în prim-plan. În cea mai mare parte, proprietarii își doresc un interior care să nu fie ca al celorlalți, deosebit, personal, care să le îndeplinească preferințele și obiceiurile.

Din acest motiv, interioarele moderne trebuie să răspundă intereselor proprietarilor, să reflecte personalitatea acestora. Decorul casei ar trebui să fie un fundal armonios pentru o viață confortabilă, activități zilnice, relaxare și creativitate a proprietarilor. „Interioarele anilor 2020” sunt emoționante, nu doar poze ca într-o revistă lucioasă, ci „în direct”, sau mai bine zis, locuite de proprietari, dând o bună dispoziție și oferind confort psihologic.

Desigur, nimeni nu anulează funcționalitatea cu o abordare atât de psihologică și emoțională a creării de interioare. Dacă este nevoie de un birou, unul dintre proprietari lucrează de la distanță - trebuie să existe un birou la domiciliu. Funcționalitatea se referă în primul rând la planificare și necesitatea unei anumite piese de mobilier, instalații sanitare, accesorii. Dar atunci când planifică o remodelare sau renovare a unui apartament nou, proprietarii trebuie să răspundă la o serie de întrebări aparent neașteptate și nepotrivite.

Site-ul nostru folosește cookie-uri, puteți citi mai multe despre ele - aici . Și aici puteți citi despre politica de confidențialitate.

OK
Trimite
076 770 770